Distractie la Disney pentru toata lumea

Cand mergi la Disneyland nu trebuie sa te astepti la nimic altceva decat la distractie si la multa voie buna. Astfel ca atunci cand trebuie sa faci legatura cu un mijloc de transport care sa te poarte direct pe taramul copilariei, trebuie sa ai in vedere cateva lucruri si dupa o portie sanatoasa de distractie de asemenea, motiv pentru care trebuie sa te interesezi si de transfer din Disney la CDG.

Complexul Disney din Paris a fost un subiect de controverse in timpul perioadelor de negociere si de constructie la sfarsitul anilor 1980 si inceputul anilor '90, cand un numar de personalitati franceze si-au exprimat opozitia lor, iar protestele au fost organizate de catre sindicatele franceze si altele. Ei bine, insa lucrurile nu aveau sa ramana asa, avand in vedere amploarea pe care Disney a capatat-o. Ca urmare a introducerii anuntata de UE a monedei care urmeaza sa fie numita euro, complexul a fost redenumit de la Euro Disney Resort la Disneyland Paris in 1995, un nume destul de reprezentativ.

In luna iulie a acelui an, compania a vazut prima de profit trimestrial dupa care lucrurile au luat o intorsatura frumoasa. Al doilea parc tematic, Walt Disney Studios Park, a fost deschis publicului pe 16 martie 2002. Cu 15.405.000 de vizitatori combinati de la statiunile Disneyland Park si Walt Disney Studios Park, in anul fiscal 2009, statiunea a devenit cel mai vizitat loc de vacanta din Franta si Europa.

Si nici nu e de mirare avand in vedere multitudinea serviciilor oferite, avand in vedere ca poti sa stai cazat, sa mananci si sa te distrezi alaturi de personajele Disney, cele pe care le-ai visat si tu de mic si cele pe care copiii nostri le viseaza tot timpul deghizandu-se in diverse caractere, preluand masti si tot felul de expresii pentru amuzamentul propriu.

Moduri nebunesti prin care oamenii au demonstrat functionarea produselor

Grant Mackintosh. Draggin’ Jeans este o companie care face blugi speciali pentru motocliclisti, protejandu-i de rani grave in caz de accident. Confectionati din materiale de calitate si groase, blugii sunt ideali pentru curse de motocliclete sau plimbari lungi, fiind foarte lejeri. Dar nu reclama si premiile obtinute i-au ajutat sa fie asa de populari, ci o decizie a CEO-ului companiei din 1990. Grant Mackintosh a imbracat o pereche de jeansi produsi de companie si s-a lasat tarat cu 100 kilometri pe ora de o motocicleta, pe o sosea, pentru cateva sute de metri. Cand s-a terminat terifiantul experiment, Grant s-a ridicat de pe jos si a aratat intr-o filmare ca blugii erau intacti iar pielea si picioarele erau in perfecta stare. Trent Kimball. Un avantaj al vanzarii de sticla si geamuri antiglont este faptul ca 99% dintre clienti nu vor sti niciodata cat de bine functioneaza „mecanismul”. Insa daca nimeresti sa vinzi la acei 1% care sunt urmariti de gloante, nu prea or sa fie incantati de ce afla. Ca sa demonstreze ca geamurile antiglont chiar functioneaza, CEO-ul companiei s-a pus in spatele unui geam de acest fel si a cerut unui angajat sa-i traga un glont micut drept in teasta cu un AK-47. Ca sa faca lucrurile si mai interesante, el a purtat si ochelari de siguranta si un zambet de invingator. Experimentul a fost o reusita, desi Kimball a avut oarecare palpitatii cand glontul a atins geamul…