Sex incredibil

Poate va amintiti ca in mai multe studii s-a spus de-a lungul timpului ca deja dupa 50 de ani sansele de a mai avea partide de sex uimitoare si de a mai procrea fara probleme scad simtitor. Deja de la 80 de ani se presupune ca nici nu se mai pune problema de sex. Cu toate astea sunt foarte multi oameni care nu rateaza pentru nimic in lume o partida buna de sex pasional chiar daca sunt deja la vreo 60-70 de ani.

Multe studii au dovedit pana acum ca sexul in ultima decada a vietii, ultimele decade este chiar mai bun decat cel pe care-l „practicam” de la 18-20 de ani incolo. Pentru cei peste 60 de ani sexul e ca un vin bun, care isi imbunatateste savoarea pe masura ce trece timpul peste el. Multe femei si barbati trecuti de 60 de ani au recunoscut ca viata sexuala e chiar mai buna ca la 40 de ani. Si mai surprinzator, un studiu a scos la iveala faptul ca femeile trecute bine de 80 de ani pot sa aiba niste orgasme incredibile. Majoritatea au orgasm in timpul sexului fara probleme fie mai mereu, fie tot timpul. Satisfactia resimtita dupa un orgasm bun, chiar daca e la 80 de ani, e si ea mult mai mare decat dupa un orgasm la 30 sa spunem. Se crede ca viata sexuala mai buna tine si de renuntarea la inhibitii si o mai buna cunoastere a corpului partenerului. Deja la 80 de ani, dupa atatea „big O”-uri si partide de sex deja stim ce ne dorim in pat si facem tot posibilul sa obtinem exact ceea ce vrem.

Departe de a ne dori sa terminam o noapte cu un noapte buna soptit in timp ce adormim. Pe la vreo 80 de ani vrem sa terminam noaptea cu cel mai tare, mai primar si mai puternic tipat de placere de dupa orgasm, asa ca sa speram ca ajungem cu totii la aceasta varsta de aur pentru viata sexuala.