Nu lasa clientii sa astepte prea mult, apeleaza la o firma de curierat rapid

In cazul magazinelor online, unde clientii isi pot plasa comanda oricand, calitatea si rapiditatea primirii produsului comandat face diferenta, de cele mai multe ori, si-ti fidelizeaza clientii sau, din contra, ii pierzi pentru totdeauna. Livrarile magazinelor online sunt un element definitoriu pentru imaginea acestor magazine in fata cumparatorilor care isi doresc sa primeasca produsul comandat cat mai rapid posibil. De aceea, in calitate de detinator al unui magazin online, ar trebui sa compensezi lipsa interactiunii fata in fata si a amabilitatii personalului de deservire, lucru care se intampla intr-un magazin obisnuit si sa aduci valoare printr-un curierat promt si rapid.

De exemplu, au un avantaj semnificativ, livrarile magazinelor online realizate in aceeasi zi sau la o ora solicitata de catre client. Respectarea termenului si a momentului fixat ofera un plus de calitate serviciilor oferite de catre un magazin online, respectiv maximizeaza satisfacerea clientului, iar clientii multumiti sunt unii dintre cei mai importanti promotori ai imaginii unui magazin. De obicei, firmele de curierat propun o gama larga de servicii si sunt potrivite pentru realizare livrari magazinelor online de orice tip, cum ar fi livrarea de flori, mancare, produse medicale etc. In cazul altor produse care sunt comandate online si pentru care cumparatorul solicita o expediere in aceeasi zi sau in urmatoarea zi, exista servicii de curierat extraordinar de bine ordonate, care exceleaza in punctualitate si determinare.

Aceste servicii de curierat « same day » sau « next day » presupun o colaborare cu multipli parteneri, utilizarea unor diverse mijloace de transport, de la biciclete, la dube, trenuri si avioane. In cazul extinderii peste hotare a pietei magazinului online, trebuie sa fie pus la punct un serviciu de curierat la fel de promt si punctual. Livrarile rapide tin de competenta firmei prestatoare de servicii si pot fi realizate inclusiv in afara tarii.

Povesti amuzante si bizare de la prima olimpiada moderna

Sportivii americani au avut costurile cu transportul platite de mamele lor. Astazi participarea la Olimpiada inseamna calatorie in tari indepartate, cazare asigurata si apartamente speciale. Insa in 1896 lucrurile nu erau asa de bine puse la punct. O treime din echipa trebuia sa se bazeze pe mamici pentru a plati costurile transportului pana la Atena.

E greu sa intelegem acum cat de putin erau interesati americanii de olimpiada. Singura conditie de participare era sa ajungi la timp in Atena si sa ai cu ce te intretine cat dura Olimpiada. James Connolly si William Hoyt nu au putut merge la Olimpiada pentru ca li s-a interzis participarea de catre oficialii Harvard si au renuntat la universitate doar sa participe.

Patru membri ai echipei americane care studiau la Priceton nu au gasit un sponsor pentru calatorie, insa mama castigatorului maratonului, Robert Garrett a decis in ultima clipa sa plateasca toate taxele de transport ca sa-i ajute pe sportivi sa-si indeplineasca visul.

Cum cumparam electronice second hand

Site-urile de anunturi fac foarte simpla atat vanzarea cat si cumpararea de produse electronice vechi, pe care vanzatorii, pe de o parte, nu si le mai doresc si pe care cumparatorii, pe de alta parte, nu au bani sa si le cumpere noi, la pret intreg. Insa dincolo de disponibilitatea lor, produsele electronice folosite pot fi o adevarata ruleta. Indiferent ca le cumparati de pe site-uri cu anunturi second hand Bucuresti sau din toata tara, sau ca le cumparati de pe site-uri cu anunturi din afara tarii, exista cateva aspecte de care trebuie sa tineti seama atunci cand cumparati electronice si electrocasnice second hand online. Varsta conteaza.

Nimeni nu vrea o masina de spalat care a fost folosita 7 ani sau un Iphone de prima generatie, de exemplu, cand pe piata au aparut deja electronice high-tech. Asadar, atunci cand cumparati un produs second ganf asigurati-va ca aflati cand a fost cumparat de catre vanzator. Daca vanzatorul nu stie sau ascunde aceasta informatie, cereti seria produsului si veti afla. Atentie la raportul dintre pretul de retail si pretul produsului folosit, care ar trebui sa fie mai mic cu cat produsul este mai vechi si mai folosit. Cel mai dificil pas atunci cand cumparati online un obiect electronic este sa va asigurati ca este in stare buna si ca arata bine. Pentru ca nu toti vanzatorii sunt de buna credinta, este greu sa stiti cu exactitate daca ceea ce platiti este ceea ce vedeti in poza. Aveti doua variante in acest caz: fie discutati despre returnare sau despre o garantie in cazul in care produsul se dovedeste a avea vicii, fie optati pentru serviciul cu deschiderea coletului la livrare foarte popular in acest moment in Romania.

Fireste pentru aceasta trebuie sa fie si vanzatorul de acord, dar acesta este si un mod de a-i testa buna credinta. Site-urile mari de anunturi atat din lume cat si din Romania si-au construit in timp reputatia astfel incat oamenilor le este mult mai la indemana sa cumpere de pe site-uri cunoscute, unde este mai putin probabil sa aiba experiente nefericite si unde userii au profiluri cu feedback din partea altor useri cu care au interactionat.

Hyundai si Kia

Cand cumparati o masina, doi sunt factorii importanti in alegerea modelului potrivit: consumul de carburant si emisiile de gaze toxice cat mai mici. Asa ca atunci cand cineva plateste foarte mult pentru un hibrid se asteapta la performante maxime. Pentru Hyundai si Kia promisiunea falsa a insemnat o paguba de 100 milioane dolari. Toate masinile vandute de cele doua companii promiteau, la nivel de reclama, rezultate exceptionale spre deosebire de cele medii atinse in testele reale. Hyundai a platit 58.6 milioane de dolari in total, Kia a platit restul. De asemenea, ambele companii au pierdut creditarea in privinta emisiilor de gaze eco, ceea ce a costat 200 milioane de dolari. Din cauza indiferentei lor 4.7 milioane de tone metrice de gaz cu efect de sera au ajuns deja in atmosfera terestra.