Aranjamente primavaratice pentru casa

Primavara, cand intreaga natura revine la viata, cand si in vestimentatie simtim nevoia de nou, de prospetime si de cat mai multa culoare e vremea ca si spatiului nostru drag de acasa sa ii oferim ceva din prospetimea primaverii. Pentru aceasta, cele mai potrivite sunt aranjamentele cu flori de primavara, ideale nu numai pentru evenimente speciale sau pentru decorarea cladirilor de birouri sau mall-urilor, asa cum am vazut frecvent, ci si pentru interioarele locuintelor noastre.

Una dintre cele mai de efect flori de primavara si potrivita cu prospetimea acestui anotimp este irisul. Nimic nu arata mai bine decat un buchet de irisi intr-o vaza eventual intr-o nuanta contrastanta. Se poate opta fie pentru o vaza inalta in care sa lasam irisii in intregime, fie pentru o vaza scunda, patrata, in care sa taiem cea mai mare parte din tulpina irisilor si sa eliminam frunzele. Vor arata spectaculos, mai ales intr-o casa cu arhitectura si design minimalist.

O alta varianta mereu in tendinte si care mereu va aduce un plus de eleganta dar si de prospetime unui interior sunt aranjamentele florale cu trandafiri, fie solitari, fie in combinatie cu alte flori de primavara. Superb arata trandafirii in nuante ivorii sau chiar si cei galbeni si arata perfect de la camera de zi si dormitor pana la bai moderne si estetice, nu doar functionale. Gasim diverse soiuri de trandafiri, dar si alte tipuri de flori de primavara la officeflowers.ro.

Si pentru ca primavara nu puteam uita sub nicio forma de lalele, inca de la primele zile de primavara si pana la disparitia lor din piete, nu ezitati sa va umpleti casa de lalele, in toate culorile, de la cele albe, la cele rosii si chiar la misterioasele lalele mov. Pe cat sunt de delicate, pe atat de puternic este impactul pe care il au asupra interioarelor.

No comments:

Post a Comment