Scapa de chinul decorarii unei sali sau a unei camere

Nu stii cum sa decorezi intr-un mod inedit sala sau camera unde va avea loc o petrecere tematica sau o nunta, un botez? Vrei ceva iesit din comun, ieftin si usor de pus in practica? Ia cateva baloane cu heliu si ai rezolvat elegant si eficient orice problema. Poti sa alegi intre baloane umplute cu heliu in forme diferite, colorate in culori mate, transparente, imprimate, desenate, printate-cele cu latex, s.a.m.d.

Totusi, exista si baloane cu heliu specifice pentru fiecare eveniment avut in vedere, asa ca trebuie sa te decizi cate baloane ai nevoie pentru eveniment, ce schema cromatica agreezi sau le place celor care vin la petrecere, ce tema are evenimentul. Doar gasind raspunsul la aceste intrebari poti sa cumperi baloanele potrivite pentru evenimentul tau. Nuntile sunt mai complicate cand vine vorba de alesul decoratiunilor, mai ales al baloanelor, pentru ca cei mai multi miri tin la atmosfera formala. Baloanele din latex colorate in culori vii, dar nu tipatoare, sunt alegerea cea mai buna pentru nunti. Cu baloane cu heliu din latex se poate decora rapid si usor orice sala sau camera si pot fi aranjate in fel de fel de forme, chiar se poate „sculpta” cu baloane umflate cu heliu. Pentru zile de nastere, merg foarte bine baloanele cu heliu din latex imprimate sau cele din folie, ele putand fi atasate de mese, scaune pentru a insufleti atmosfera. Poti sa oferi baloane umflate cu heliu chiar si in dar, aici cele mai inspirate alegeri fiind baloanele din folie, imprimate cu mesaje si poze, lucruri funny.

Atunci cand sunt si multi copii in preajma, cum e la botez sau la o petrecere organizata in cinstea celui mic, atunci merg de minune baloanele cu heliu in forma de personaje din desene animate sau imprimate cu personaje din desene animate, atarnate cat mai jos pentru a da ocazia micutilor se joace in voie cu ele si sa se bucure de fiecare moment al petrecerii.

No comments:

Post a Comment