Sarbii care produc anvelope Tigar se lauda cu performante foarte bune

Regula de baza atunci cand alegem anvelope Tigar spune ca trebuie sa ne orientam catre anvelopele de la un producator in care avem incredere, un brand puternic care s-a impus pe piata prin produse de calitate si materiale rezistente. Conteaza la fel de mult si ce spun prietenii sau ce recomanda producatorii masinii, insa de baza este, pana la urma, pretul si rezistenta in timp.

Un jucator important pe piata de anvelope pentru toate sezoanele este si Tigar, companie infiintata in Serbia, care, de-a lungul anilor, a reusit sa produca anvelope de calitate prin colaborari cu alte companii de renume din domeniu. Nu mai tarziu de 1978 ea a reusit sa bata palma cu BFGoodrich, iar din 2003 a dat lovitura colaborand foarte bine cu Michelin si creand in premiera compania Tigar MH. Distribuite in general pe pietele europene, anvelopele sarbesti sunt mai ieftine decat cele care vin de la marile branduri, insa puteti sa aveti surpriza sa descoperiti niste caracteristici poate la fel de bune ca si in cazul celor mai scumpe. De exemplu, indicele de viteza a unor astfel de cauciucuri este de pana la 190km/h, in vreme ce indicele de sarcina ajunge si la 365 kg/roata. Anvelopele celor de la Tigar sunt silentioase, pot rula fara probleme pe carosabilul romanesc, asa cum e el, si pot atinge performante pe care si marii producatori le garanteaza pentru noile lor anvelope.

Pretul mai mic fata de alte branduri renumite la nivel mondial nu ar trebui sa ii demoralizeze pe cei care prefera produsele sarbesti in materie de anvelope, pentru ca materialele folosite se apropie de cele ale unui brand de marime medie, iar procesul de productie tine cont de toate directivele europene in acest domeniu. Testele arata ca anvelopele facute pentru piata europeana sunt din ce in ce mai bune si mai sigure la rulaj, asa ca se pot folosi cu incredere pe orice tip de masini, fara a fi nevoie sa cheltuiti sute de lei in plus pentru alte anvelope de la marii producatori.

No comments:

Post a Comment