Implante mamare, informatii utile despre operatia de marire a sanilor

Operatia de implant mamar a devenit de foarte mult timp mai mult o “moda: decat o necesitate. Dorinta femeilor de a-si marii sanii cu implante mamare depaseste cu mult numarul persoanelor feminine care au apelat la implante mamare in urma unei problem medicale, cum ar fi o recontructie de san cu ajutorul implantului dupa o etirpare a acestuia. Indiferent de motivul pentru care va doriti implante mamare este bine ca inainte sa luati o decizie, sa apelati la un specialist in montarea de silicoane, la un medic esthetician care v ava face o evaluare. In urma acesteia veti vedea daca sunteti o candidate buna pentru o astfel de operatie.

Exista mai multi factori care vor contribui la decizia medicului specialist si un prim element este varsta pacientei, tipul de implant mamar droit si motivele. In ceea ce priveste varsta aceasta nu trebuie sa fie prea batrana pentru ca organismul poate fi slabit, imbatranit si sa nu reziste anesteziei si intregii interventii. Tipul de implant mamar, aici cel mai bine este sa lasati medical sa decida. Acesta va hotari in functie de mai multi factori. Motivele sunt foarte importante: pot fi generate de o complexitate a femeii care are sani mici si isi doreste mai mari, in acest mod capatandu-si increderea in propria persoana, un alt motiv ar fi corectarea unei asimetrii sau o reconstructive in urma unei extirpari sau a alaptarii sau a pierderii mult in greutate. Cu siguranta, ca orice operatie de marire sau corectare a sanilor este stabilita in urma unui consult in cadrul caruia medical estetician va face masuratori si desene si se va stabili tipul, forma si volumul implantului. De asemenea, analizele de sange dinaintea operatiei de implante mamare sunt obligatorii si eventual, la recomandarea medicului, o ecografie mamara. In cazul in care sunteti insarcinata, alaptati, suferiti de vreo boala autoimuna, cancer, afectiuni hematologice sau tulburari psihice, operatia de implant mamar nu se va face.

Dupa intervenita de marire a sanilor exista cateva precautii care trebuie respectate: - exista dureri in primele 2 zile. Nu se fumeaza si se poarta cel putin 3 saptamani o bustiera speciala
- in primele 3 luni poate aparea o sensibilitate in zona sanilor, acestia fiind si mai umflati in aceasta perioada
- exista cicatrici care vor disparea in functie de organismul pacientei

In urma operatie de implant mamar exista controale periodice in cadrul carora sanii sunt examinati de catre medical care a efectuat interventia de augmentare mamara.

No comments:

Post a Comment