Vrei sa fii relaxat la drum? Apeleaza la o firma de inchirieri auto pe termen lung

Calatoriile lungi si dese pot fi destul de stresante si de obositoare. Drumurile diferite de cele din tara de origine, calitatea mai buna sau mai proasta a soselelor, miile de kilometri parcursi pot sa deterioreze masina personala si sa o aduca in service mai des decat ati crede. Toate aceste neajunsuri se pot rezolva daca apelati la un serviciu de inchirieri auto pe termen lung. Avantajele inchirierii de masini pe termen mediu si lung tin in primul rand de siguranta la volan, de performantele mai bune ale unei masini noi, de posibilitatea testarii acesteia-drive test inainte de cumpararea unei masini personale.

In momentul actual aveti la dispozitie o multime de firme de inchirieri auto care au parcuri cu masini de calitate, rapide si fiabile, usor de intretinut si de condus pe orice fel de sosea. Insa doar Premium Rent ofera modele noi de masini din toate categoriile, intretinute si cu reviziile la zi, servicii de inchirieri auto pe termen lung premium si full-service. Masinile se pot inchiria pana la 36 de luni, mentenanta si reparatiile sunt incluse in pachetul achizitionat, anvelopele sunt administrate tot de firma, masina e curatata si spalata cu ajutorul serviciilor VIP. In caz de neplaceri pe drum se acorda asistenta rutiera 24/7, se inlocuieste masina pentru ca drumul sa continue in siguranta si cat mai rapid. Toate taxele sunt achitate, exista asigurare CASCO, RCA facuta, rovinieta platita, reparatii si revizii periodice, masina e curata si vine cu plinul facut la orice destinatie. Ofertele se pot adapta la nevoile fiecarui client, masinile din dotare fac parte din mai multe clase, astfel incat permit si calatorii foarte lungi alaturi de prieteni sau familie sau de parteneri de afaceri.

Premium Rent ofera clientilor sai kilometri nelimitati pe fiecare masina, sofer aditional daca nu vreti sa obositi la volan si vreti sa va relaxati, politica de combustibil fiind plin cu plin. Pentru inchirierea autoturismului favorit puteti completa rapid un formular online urmand ca un reprezentant al firmei sa va contacteze pentru a stabili toate detaliile serviciilor prestate.

1 comment:

  1. In ultimii ani tot mai multe companii se indreapta catre inchirierile auto pe termen lung. Cele mai multe solicitari vin pe partea de rent a car Bucuresti unde cerearea pentru aceste servicii este destul de mare.

    ReplyDelete