Cum incurajam sortarea deseurilor in spatiile inchise?

Suntem obisnuiti cu containerele mari de depozitare a deseurilor de langa case care au mai multe sectiuni, astfel incat sa asigure o sortare cat mai simpla a deseurilor. Dar, acestea sunt destinate spatiului deschis, cum ramane insa cu sortarea deseurilor in spatiile inchise? Poate ati observat pe strada pubele care au mai multe sectiuni, insa, marea majoritate a acestora sunt mixte. Iar in spatiile inchise, de cele mai multe ori, lipsesc cu desavarsire pubele pentru sortarea deseurilor.

Marea majoritate din cosurile de gunoi sunt mixte. Fie ca este vorba despre birouri sau centru comercial, acestea trebuie sa aiba cosuri de gunoi cu mai multe sectiuni, astfel incat sa incurajeze oamenii sa sorteze deseurile. Este, relativ, simplu sa asiguri cosuri de gunoi cu mai multe sectiuni. Aceste se diferentiaza, de obicei, dupa culoare. Un singur cos de gunoi poate sa le includa pe toate cele trei sectiuni de baza sau se poate opta pentru cosuri separate de gunoi, care indica tipul deseurilor dupa culoarea capacului, de exemplu. Aceste cosuri de gunoi sunt eficiente si sunt simple ca utilizare. Cel mai bine, sigur, este sa se opteze pentru un singur cos de gunoi care include mai multe sectiuni, deoarece este si mai simplu pentru cei care vor sa-l foloseasca, dar si pentru curatarea acestuia.

Este foarte important ca culorile sectiunilor sa fie foarte bine evidentiate, astfel incat persoanele sa nu aiba nevoie de prea multe indicatii pentru a-si da seama care sectiune pentru ce este destinata. O serie intreaga de modele de cosuri de gunoi se gasesc si in magazinele online, la preturi corecte. Acestea pot fi comandate online, fara a fi nevoie de deplasari in plus pentru achizitionarea acestora.

1 comment:

  1. Don't wait too long play bazaar to file bankruptcy if, you have to go that route. Many debtors spend years trying to deal with debt before they file. You can get free consultations with some attorneys, to find out about bankruptcy and your rights. They can suggest the best time to file, and may provide services like credit management Satta King

    ReplyDelete