Tintin in Tibet de Herge

Celebra carte si celebrul personaj creat de Herge au aparut in urma unui cosmar tare ciudat. Dupa cum spunea insusi Herge toate visele sale erau despre spatii mari, albe, erau foarte tulburatoare. Intr-unul din aceste vise autorul se afla intr-un turn facut dintr-un fel de rampe unite, frunzele moarte cadeau si acopereau totul, iar la un moment dat, un schelet a aparut si a incercat sa-l prinda. In acel moment totul in jurul sau se facuse alb. Un psihonanalist i-a spus ca toate aceste vise erau determinate de munca sa la opera cu Tintin si ca ar trebui sa priveasca toata munca sa si din alta perspectiva. In loc sa se opreasca, Herge a creat Tintin in Tibet, o poveste care se petrece in mare parte in Alpii inzapeziti, de unde si spatiile albe din visul lui Herge. Cu timpul, cosmarurile au disparut si opera sa a devenit una foarte apreciata si vanduta in toata lumea.

Inchide garajul mult mai usor montand sisteme automatizari garaj moderne

Oricine sta la casa si are masina stie prea bine cat este de neplacut sa tot inchizi si sa deschizi usa la garaj mai ales cand afara ploua, ninge puternice. Usa de la garaj este si destul de grea, de multe ori se poate defecta si nu se mai inchide cum trebuie, poate o uiti deschida, neasigurata si risti sa fii pradat de hoti. Din fericire, cu noua tehnologie avansata poti sa automatizezi complet inchiderea si deschiderea usii de la garaj, fara sa fii nevoit sa cheltuiesti o avere.

Firmele care se ocupa de automatizari garaj, cum e si DiViDShop, au in ofertele lor o multime de variante de automatizare, produse de calitate, din materiale foarte rezistente, eficiente si simplu de utilizat. Montarea e usoara, ai siguranta odata ce ai inchis usa, unele sisteme permit si inchiderea de siguranta daca proprietarul a uitat sa actioneze butonul sau sa apese tasta de pe telecomanda speciala. Programarea elementelor care asigura aceste automatizari garaj este automata, sistemele au autodiagnosticare pentru a semnala orice probleme tehnice apar, motoarele puternice asigura o inchidere perfecta, se monitorizeaza tot timpul cu ajutorul senzorilor orice obstacol care poate sta in calea inchiderii. Usile se pot deschide si partial, functionarea este silentioasa, se pot seta duratele de pauza si de miscare, tractiunea se opreste la finalul manevrelor de inchidere automata pentru a se garanta o securizare cat mai buna.

Sistemele de automatizari pentru usile de garaj sunt foarte practice, au garantie mare, firmele care le vand asigura si piese de schimb si service. Consultanta telefonica si rezolvarea problemelor pe loc sau trimiterea unei echipe imediat ce defectul semnalat nu se poate rezolva de la distanta, prin asistenta de specialitate. Pentru mai multe informatii si detalii tehnice despre variantele de automatizare puteti consulta site-ul oficial DiViDShop, acolo unde veti vedea si ofertele de pret si conditiile livrarii.

Customizandu-mi viata

Toti ne dorim din cand in cand sa ne schimbam look-ul. Cum facem asta? Ei bine cautam in toate zonele neumblate si toate magazinele dupa piese de imbracaminte unicat. Uneori nu vrei sa porti ceea ce poarta toata lumea, asa ca poate esti ca mine si preferi sa iti faci propriile haine, modificate din haine second hand sau mai ieftine. Mie imi place foarte tare sa imi fac propriile haine. Am descoperit aceasta pasiune, cand nu avem deloc bani sa imi cumpar haine noi si nici nu voiam sa port hainele vechi ale oamenilor.

Voiam sa imi face eu ceva nou, sa stiu ca idea imi apartine in totalitate si ca este exact stilul meu si ma reprezinta. Si pentru ca mai apoi m-am prins ca hainele de la second hand nu sunt neaparat purtate ci si haine care nu s-au vandut in magazine sau au mici defecte, mi-am facut un hobby din a vana astfel de haine. Caut mereu firme mari, care au tesaturi de calitate si care pot fi usor modificate. Mi-am cumparat si masina de cusut Zinger si cu timpul am capatat din ce in ce mai multa experienta si totul a inceput sa imi iasa perfect. In trecut mi se parea extraordinar de greu sa retusez, sa micsorez, o pereche de pantaloni astfel incat sa imi vina. La o adica eu sunt micuta de statura si hainele de marimea mea dispar repede, mai ales la reduceri, asa ca am luat cea mai buna decizie achizitionand masina de cusut. Asa imi pot cumpara o marime mai mare si o pot modifica.

De curand am inceput sa cumpar haine second hand online de pe site-ul eunicat.ro. Am gasit aici foarte multe haine de buna calitate, ca noi, pe care de multe ori nici nu trebuie sa le modific foarte mult, desi o fac oricum,. Nu pot sa ma abtin. Ce sa fac. Imi place sa aiba toate hainele o semnatura personala. Oricum, sa cumperi haine second hand online e o idee buna pentru persoanele ca mine care nu mai au timp sa vaneze prin magazine cele mai bune dealuri.

Produse obisnuite pe care nu le folosesti in felul in care ar dori producatorii lor

Kleenex. Kleenex este un produs de curatat, destul de bun, care se gaseste in orice magazin de cartier sau mai mare. Inainte sa devina Kleenex tesatura folosita acum de mai toata lumea din State era o inventie pe care nimeni nu stia la ce sa o foloseasca. Cand a inceput Primul Razboi Mondial deja creatorii sai au stiut unde si cum vor folosi materialul textil: la mastile de gaze. Kimberly-Clark a obtinut imediat un contract cu Armata, protejand sanatatea celor care lupta pe front cu ajutorul materialului de calitate aplicat pe post de filtru puternic. Hartia in excces se vindea ca „dressing” pentru rani, asa ca razboiul picase la tanc pentru afacerea sa. Astazi Kleenex e folosit pentru tot ce se poate, numai pentru ideea directionata de creatori nu.