Camere supraveghere false

Camerele de supraveghere false va pot ajuta cel mai mult mai ales acolo unde e nevoie de o supraveghere serioasa. Acestea pot fi ascunse asa cum numele o spune, insa cel mai bun atu este ca pot fi camuflate in spatele oricarui obiect, cum ar fi o rama de fotografie sau un ursulet. 

Sunt cel mai adesea folosite de cei care vor sa surprinda in fapt anumite persoane, pentru a testa abilitatile sau nivelul de cunostinte, pentru a demasca pe cineva si altele. In functie de nevoile pe care le aveti, sunteti liber sa faceti si alegeri la acest tip de camere supraveghere.
Camerele video ascunse au detectori de fum si de miscare incluse in functie de necesitati. Exista camere ascunse care pot fi si iluminate cu infrarosu, acestea fiind practic incorporate in detectorii de miscare. Cu acest tip de camere se poate vedea pe timp de noapte, ori daca lumina este foarte slaba. Camerele de supraveghere ascunse mai pot fi camuflate si in alte tipuri de dispozitive de exemplu ele pot fi ascunse in oglinzi, in ceasuri care au un recorder video incorporat, in detectori de fum si altele.
Cele mai potrivite camere supraveghere ascunse sunt cele camuflate in interiorul vizorului. Un atu impresionanat al acestui tip de dispozitiv de supraveghere este faptul ca au in dotare un obiectiv de tip pinhole ce este ascuns. El poate sa capteze imaginea chiar si printr-un spatiu foarte mic cum ar fi gaura unui ac de cusut.
Totusi camerele de supraveghere ascunse mai pot fi si doar audio. Acestea pot fi de regula ascunse in cadrul sistemelor de alarma sau in cadrul sistemelor video cu ajutorul carora se poate supraveghea, camerele cu pricina fiind utilizate doar in incaperi specializate. Puteti gasi o larga oferta de produse accesand diverse site-uri specializate in domenii de securitate si protectie.

No comments:

Post a Comment