Schimba look-ul in cel mai simplu mod cu niste cozi de par natural

Extensiile de par natural au inceput sa prinda din ce in ce mai mult in randul tinerelor care au o podoaba capilara nu atat de ofertanta in privinta unei coafuri de invidiat. O extensie de par atent aranjata si aleasa perfect poate sa scoata in evidenta feminitatea unei domnisoare si sa o plaseze in centrul atentiei la orice eveniment important.

Cele mai populare tipuri de extensii de par sunt cozi de par, din par natural, care au numeroase avantaje fata de cele din par artificial. Se pot „monta” acasa, fara a fi nevoie de ajutorul unui specialist, economisiti bani si timp, nu afecteaza structura parului, pentru ca doar se prind de par, indepartarea lor putandu-se face oricand. De asemenea, cozi de par de la Allbeauty se pot coafa, vopsi chiar si nu se deosebesc prea mult de parul persoanei care le fixeaza. Cozile de par se pot spala, dar doar cu sampon natural, se pot tratata cu diverse creme si se pot pieptana, dar doar cu pieptene cu dintii mari si rari. In general, folosesc cozi de par femeile care au parul scurt sau fara volum, fiecare dintre acestea avand nuante diferite si prinzandu-se cu un cleste sau cu bentita. Intretinerea lor nu este costisitoare, nu e recomandat sa inotati sau sa va culcati cu ele fixate, pentru ca se pot degrada.

La Allbeauty gasiti mereu cele mai ieftinte cozi, ideale pentru femeile care doresc sa aduca un plus de volum si lungime podoabei capilare, calitatea remy A+++ garantand rezistenta lor in timp. Aceste cozi speciale din par natural se pot ondula, vopsi, sunt rezistente, au cusatura dubla, sunt lucrate manual. Avantajul major al acestor cozi de par de la Allbeauty tine de volumul mare de par incorporat si de varfurile drepte care schimba complet look-ul celei care le poarta. Intrati pe site-ul oficial al Allbeauty si descoperiti oferta completa de cozi in cele mai indraznete nuante si la cele mai mici preturi!

No comments:

Post a Comment