Cum cumparam electronice second hand

Site-urile de anunturi fac foarte simpla atat vanzarea cat si cumpararea de produse electronice vechi, pe care vanzatorii, pe de o parte, nu si le mai doresc si pe care cumparatorii, pe de alta parte, nu au bani sa si le cumpere noi, la pret intreg. Insa dincolo de disponibilitatea lor, produsele electronice folosite pot fi o adevarata ruleta. Indiferent ca le cumparati de pe site-uri cu anunturi second hand Bucuresti sau din toata tara, sau ca le cumparati de pe site-uri cu anunturi din afara tarii, exista cateva aspecte de care trebuie sa tineti seama atunci cand cumparati electronice si electrocasnice second hand online. Varsta conteaza.

Nimeni nu vrea o masina de spalat care a fost folosita 7 ani sau un Iphone de prima generatie, de exemplu, cand pe piata au aparut deja electronice high-tech. Asadar, atunci cand cumparati un produs second ganf asigurati-va ca aflati cand a fost cumparat de catre vanzator. Daca vanzatorul nu stie sau ascunde aceasta informatie, cereti seria produsului si veti afla. Atentie la raportul dintre pretul de retail si pretul produsului folosit, care ar trebui sa fie mai mic cu cat produsul este mai vechi si mai folosit. Cel mai dificil pas atunci cand cumparati online un obiect electronic este sa va asigurati ca este in stare buna si ca arata bine. Pentru ca nu toti vanzatorii sunt de buna credinta, este greu sa stiti cu exactitate daca ceea ce platiti este ceea ce vedeti in poza. Aveti doua variante in acest caz: fie discutati despre returnare sau despre o garantie in cazul in care produsul se dovedeste a avea vicii, fie optati pentru serviciul cu deschiderea coletului la livrare foarte popular in acest moment in Romania.

Fireste pentru aceasta trebuie sa fie si vanzatorul de acord, dar acesta este si un mod de a-i testa buna credinta. Site-urile mari de anunturi atat din lume cat si din Romania si-au construit in timp reputatia astfel incat oamenilor le este mult mai la indemana sa cumpere de pe site-uri cunoscute, unde este mai putin probabil sa aiba experiente nefericite si unde userii au profiluri cu feedback din partea altor useri cu care au interactionat.

No comments:

Post a Comment