Dulapuri suspendate, solutia pentru a mentine ordinea

Dulapurile suspendate au un rol esential in pastrarea ordinii in orice spatiu. Fie ca vorbim de locuinte sau de spatii industriale, dulapurile suspendate sunt salvarea atunci cand dorim sa mentinem ordinea. Ecopractic, magazin online al fimeri Gradinariu Import Export, propune vanzarea online de dulapuri suspendate destinate institutiilor din industrie, laboratoarelor, atelierelor, unitatilor de desfacere.

Spre deosebire de dulapuri suspendate folosite in locuintele noastre, dulapurile suspendate din zona industriala sunt realizate din material plastic de calitate superioara cu despartitoate sub forma de rafturi sau cutii din plastic. In functie de necesitatile fiecaruia, exista dupaluri suapendate cu 3 pana la 10 rafturi in care se pot depozita piese mici sau alte elemente destinate uzului profesional din laboratoare, fabrici, ateliere. Fiind amplasate in zone cu multe lume, dulapurile suspendate de la Ecopractic au patru colturi de prindere si o stabilitate asigurata de profile concave. Se regasesc sub forma unor containere cu cutii din plastic, ceea ce ofera mai multe variante de depozitare: fie optati pentru aceleasi dimensiuni de cutii, fie puteti sa combinati cutii de dimensiuni diferite putand depozita si articole de dimensiuni medii.

Daca sunteti in cautarea de dulapuri suspendate pentru amenajarea unui laborator, atelier sau unitate de desfacere sau orice alt spatiu din domeniul industrial, puteti accesa site oficiel ecopractic.ro si sa comanadati online dimensiunea de dulap suspendat de care aveti nevoie.

No comments:

Post a Comment