Piloti forati pentru a spori capacitatea de sustinere a solului

In domeniul constructiilor, sunt folositi piloti forati pentru a spori din capacitatea de sustinere a solului, mai ales atunci cand acesta este problematic si urmeaza sa sustina o constructie de dimensiuni mai mari sau care, la randul ei, urmeaza sa sustina greutati de sute de tone. De obicei, sunt folositi piloti forati constructii pentru fundamentul podurilor sau a cladirilor foarte inalte, care urmeaza sa sustina greutati impresionante, precum si pentru ansambluri industriale.

Pentru solurile problematice, sunt folositi astfel de piloti forati constructii pentru a facilita lucrarile si pentru a asigura un fundament sigur pentru constructiile care urmeaza sa fie ridicate. Compania Terratest este una printre principalii lideri din tara noastra, dar si la nivel international, datorita proiectelor complexe pe care le-a desfasurat in ultimii ani atat la noi in tara, cat si in afara, in alte tari din lume. Folosirea de piloti forati constructii este o tehnica practicata in proiectele de constructie si de catre compania Terratest.

Un proiect de constructie in care compania a folosit piloti forati constructii a fost Parcul Eolian ”Emil Racovita”, din judetul Vasliu. In constructia parcului eolian, compania a folosit piloti forati pentru a asigura fundamentul necesar si pentru a facilita lucrarile de instalare. 

Un alt proiect in care compania a folosit piloti forati constructii este United Business Center, Iasi, un proiect care a durat din octombrie 2014 pana in decembrie 2014, de asemenea si construirea ansamblului rezidential Alia Apartments, Arcul de Triumf Bucuresti, care a durat din ianuarie 2007 pana in august 2007. Proiectele de constructie in care a fost si este implicata compania Terratest sunt de amploare internationala, avand multiple proiecte realizate in alte tari. In Romania, compania a realizat lucrari atat la nivel local si regional, cat si la nivel international.

3 comments:

  1. Now that we both know what it takes to hire some help,Play Bazaar we have to get down to work. If we put that information to use, I'm sure we'll both have beautiful carpets once again. I know I'm ready to take on this challenge, but are you also going to get the job done?Satta King

    ReplyDelete
  2. Be your own best friend. This can be one of the best things you can do for your personal development. Love yourself and treat yourself like you would treat someone who you found attractive and fun to be around. Pretty soon, you'll start living up to your own expectations and be that person. satta king

    ReplyDelete