Pilotii offshore pot fi folositi fara probleme la extinderea unui cheu

Daca ati fost vreodata intr-un port mare ati observat cu siguranta prezenta unui cheu. Cheul nu este altceva decat o constructie de limitare a bazinelor unui port, consolideaza malurile si permite o buna acostare si incarcare-descarcare pentru nave. 

Aici se pot executa si lucrari de reparatie si de intretinere pentru nave. De-a lungul cheului se pot amenaja drumuri, cai ferate, se pot pune macarale, in interiorul sau sunt depozite si platforme de depozitare pentru diverse marfuri. 

Pentru ca vorbim de o constructie cu o destinatie atat de importanta in momentul in care se doreste extinderea cheului pentru eficientizarea activitatii portuare este necesara folosirea unor piloti offshore

Pilotii offshore sunt din beton, turnati direct in santier, sunt utilizati atunci cand trebuie rezolvate si probleme de sustinere a solului si pentru transportul incarcaturilor grele transmise de structuri. Pilotii de acest tip ajung pana la un diametru de 2500mm, adancimile sunt si ele destul de mari, peste 60 m. 

Extinderea cheului nu trebuie sa fie un proces de foarte lunga durata asa ca se prefera piloti offshore, care se pot realiza rapid si rezista bine. Dupa forare se plaseaza armatura, se betoneaza, tipul si sistemul de foraj depind si de caracteristicile solului. 

Pilotii offshore sunt executati de firme cu experienta, care au la activ diverse proiecte asemanatoare, pilotii pot oferi stabilitate si siguranta in exploatare, toate materialele folosite sunt de calitate si au caracteristici excelente. 

Firmele care realizeaza la cerere piloti poti alege metoda de lucru in functie de tipul de extindere a cheului, de traficul de acolo si de modul in care se doreste a arata lucrarea finala. Toate masuratorile si lucrarile de punere in practica a lucrarilor sunt urmarite cu atentie de specialistii firmelor pentru ca extinderea cheului sa fie cat mai rapida si mai bine realizata. 

Pilotii offshore raman in continuare o metoda eficienta pentru lucrarile de extindere, se pot proiecta si realiza simplu, lucrarile executate sunt garantate.

3 comments:

  1. If you are searching for a carpet cleaning Play Bazaar company to repair water damage, then you need to find one that specializes in this area. This is not a standard procedure for many carpet cleaning companies. It requires specific knowledge and equipment. Make sure you tell the company that you are looking for water damage cleaning when you contact them.Satta King

    ReplyDelete
  2. Be your own best friend. This can be one of the best things you can do for your personal development. Love yourself and treat yourself like you would treat someone who you found attractive and fun to be around. Pretty soon, you'll start living up to your own expectations and be that person. satta king

    ReplyDelete