De ce sa alegem sapunuri naturale?

De fiecare data cand ne spalam pe corp sau pe maini substantele continute in sapun, in gel de dus, in sampon ajung sa patrunda in straturile pielii si sa degradeze sau sa ajute pielea sa arate mai bine.

Totul depinde de continutul lor si de substantele active, de modul in care reactioneaza pielea la contactul cu ele.

Limitarea unor produse pline de parabeni si de substante de sinteza, cu efecte negative asupra pielii poate fi o solutie foarte buna pentru a avea grija de corpul nostru si a avea si o piele hidratata si cu un aspect placut. Prima si cea mai importanta schimbare pe care o puteti face este inlocuirea sapunurilor clasice cu sapunuri naturale de calitate, de la branduri mari.

Sapunurile naturale au doar ingrediente active de origine vegetala, au un miros placut dat de uleiurile esentiale, nu usuca pielea. De asemenea nu deterioreaza straturile superioare, sunt testate dermatologic si au efecte vizibile asupra pielii cu probleme.

In procesul de obtinere al unor sapunuri naturale se folosesc diverse grasimi naturale, uleiuri de cocos, catina, de pilda, la care se adauga substante alcaline, realizandu-se astfel baza pentru sapunuri in totalitate naturale, din ingrediente care se gasesc in natura.

Practic sapunul natural este produs in conditii mult mai stricte, fiecare substanta este aleasa cu grija, combinatia de substante active este mai apoi testata in asa fel incat la final pielea sa nu aiba de suferit.

Sapunurile naturale au preturi ceva mai mari decat cele obisnuite, se gasesc totusi in toate raioanele cu produse de ingrijire corporala sau cosmetice, se pot comanda online la preturi mult mai bune. Pe termen lung utilizarea unor sapunuri naturale va avea doar efecte benefice asupra pielii, pentru ca au substante active cu actiune puternica. Pe o perioada lunga de timp sapunurile de acest tip sunt si mult mai spornice si mai usor de inlocuit la un interval mai mare.

2 comments:

  1. Always remove furniture from Play Bazaar a room that is to be cleaned professionally. Much of the staining tends to surround the edges of furniture, and if the furniture is still present, it is difficult to fully clean the carpets. It can be hard, but it is best to remove all furniture to an area that will not be cleaned.Satta King

    ReplyDelete
  2. As was stated in the beginning of this article, utilizing self-help strategies and techniques can help you to improve who you are as a person, increase levels of happiness in your life and allow you to live the life that you have always dreamed of. Apply the self-help advice contained in this article and you will be on your way to becoming a better person. satta king

    ReplyDelete