Piese auto originale ieftine si pentru toate modelele de masini

Masina fara Piese auto originale este ca o caruta fara cai. Poti sa te deplasezi cu ea, sa pui magari sau niste tauri, insa nu ai cum sa obtii acelasi randament pe care-l ai cu niste cai bine hraniti si dornici sa alerge pe drumuri. In functie de cum le alegem si ce fel de piese cumparam, masina noastra va merge mai bine sau mai rau si ne vom feri mai bine sau mai putin bine de accidente.

De cele mai multe ori la alegerea pieselor auto pentru masina se tine cont in primul rand de pretul acestora si de aspectul exterior, neglijandu-se calitatea. De ce e importanta calitatea in detrimentul pretului? Pentru ca uzura poate aparea mai rapid, deteriorarea mecanica poate crea un efect de domino, distrugand si alte piese care erau bune. Recomandabil ar fi sa se cumpere doar piese auto originale si nu piese aftermarket sau contrafacute. Desi preturile pieselor auto care sunt originale sunt mult mai mari decat cele aftermarket, care nu sunt produse de echipa de productie care a facut si masina. Intotdeauna cand aveti de gand sa cumparati Piese auto originale este bine sa va indreptati catre Internet, acolo unde puteti gasi foarte multe detalii si pareri despre fiecare piesa in parte, puteti discuta cu altii si cere pareri avizate. Diferenta majora intre niste piese originale si unele contrafacute tine in primul rand de calitatea materialelor folosite la fabricarea acestora. Multe piese contrafacute vin din China, Taiwan sau Turcia, nu corespund caracteristicilor tehnice standard si reprezinta un risc enorm pentru soferi si ceilalti pasageri din masina. Cel mai bine ar fi sa cumparati Piese auto originale doar de la magazine online si offline in care aveti incredere si care s-au dovedit a fi serioase, la fel cum ar trebui sa discutati si cu un mecanic auto care stie sa faca diferenta dintre piesa originala si cea contrafacuta.

Piese de schimb originale poti gasi si la Piese360, un magazin virtual cu o oferta bogata si livrare rapida, indiferent de orasul din Romania de unde provine clientul. Garantia e de pana la 36 de luni, in functie de tipul de piesa de schimb comandata, in medie garantia oferita fiind de 18 luni pentru piesele de schimb obisnuite.

No comments:

Post a Comment