Cadoul perfect pentru viitoarea sotie: un apartament intr-o zona buna a orasului

Ai nevoie urgent de o locuinta noua in Galati, renovata sau vrei sa o poti renova tu? Se apropie nunta si vrei sa-i faci sotiei un cadou extraordinar, dar sa faci si o economie sanatoasa? Intra acum pe Top Imobiliare, cel mai vizitat site de anunturi imobiliare, si ai de ales din peste 50 de anunturi apartamente de vanzare Galati de top, actualizate zilnic, cu cele mai bune preturi de pe piata.

Oferta cuprinde apartamente cu doua, trei sau patru camere, cu suprafata locuibila de pana la 100 de metri patrati si imbunatatiri, situate in zone bune ale Galatiului. Unii proprietari permit si negocierea pretului, care se poate face direct pe site, in pagina anuntului, cumparatorul propunand un pret. De asemenea, exista datele de contact ale vanzatorului la vedere, pentru a se evita intermediarii, nu exista comisioane ascunse, anunturile fiind postate foarte usor dintr-o aplicatie dedicata, accesibila dupa inregistrarea pe site. Toate anunturile cu apartamente de vanzare Galati sunt insotite de poze reale din locuinta, pentru a se vedea exact ce imbunatatiri sunt, daca e mobilat si cum arata apartamentul si daca merita pretul. Si daca tot am amintit de pret, trebuie precizat ca acesta porneste de la aproximativ 20.000 de euro si poate ajunge si la 130.000 de euro, in functie de tipul apartamentului si numarul de camere.

Anunturile de apartamente de vanzare Galati care te intereseaza pot fi gasite rapid, fie utilizand filtrele laterale, fie motorul de cautare. Pentru un plus de rapiditate, exista si pagina Imobiliare in Romania, cu link in subsolul Home Page, unde anunturile sunt grupate pe regiuni administrative si pe judete. In plus, Top Imobiliare are mai nou si functia Agenda, prin intermediul careia oricine poate cauta mai usor si poate marca cele mai interesante comentarii sau se poate comenta la anunturile favorite. Asa ca nu trebuie decat sa iei loc in fotoliu si sa cauti locuinta care vi se va potrivi cel mai bine!

No comments:

Post a Comment