De sarbatori cumperi online mai usor orice jucarie

De sarbatori cumparaturile sunt pe primul plan asa ca trebuie sa le acorzi timpul cuvenit. Si tot de sarbatori tot in prim-plan de data aceasta sunt si cozile. Ca sa scapati de statul la coada cu zecile de minute si sa cumparati cadouri de Craciun pentru micutul dvs. fara nici un efort, din propriul fotoliu este suficient sa intrati chiar acum pe nichiduta.ro.

Magazin online cu o oferta variata de jucarii si produse pentru copiii de toate varstele, Nichiduta va pune la dispozitie orice model de masinuta pentru copii cumparat online, cu telecomanda sau fara, la cele mai bune preturi, oferind si reduceri consistente in aceasta perioada speciala din an. Pentru ca a fost cuminte tot anul, puteti sa-i faceti cadoul micutului dvs. o masinuta cu telecomanda iDrive, rapida, cu tehnologie revolutionara incorporta si gata de actiune dupa doar o miscare a manutei copilului. Comandarea masinii se face prin miscarile mainilor, asa ca se poate pilota inteligent si fara prea mare efort, are tractiune integrala si telecomanda tip bratara, foarte usor de manevrat.

Vitezele pe care le atinge sunt destul de mari, asa ca micutul se va bucura din plin de acest cadou inedit. Daca vreti ceva si mai deosebit puteti alege modelul hibrid LaFerrari, cu telecomanda tip volan si deplasare in ambele directii, chiar si la stanga si la dreapta, anvelope din cauciuc si portiere cu deschidere manuala. Masinuta e dotata si cu faza, cand se deplaseaza inainte, si stopuri, cand deplasarea are loc in directia opusa. Raza de actiune a telecomenzii ajunge si la 30 de metri. Prichindeii care adora desenele animate cu McQueen Cars Lighting pot primi de Craciun un model copie fidela, dotat cu radio telefon si motor de mare viteza. Are si sunet,

No comments:

Post a Comment