Parul tau da semne de imbatranire? Revigoreaza-l cu un tratament pentru par cu ulei de cocos

Fiind mereu expus actiunii factorilor din mediul inconjurator, parul nostru are nevoie de ingrijire permanenta si de cat mai mult timp acordat hidratarii si reconditionarii sale. Un tratament pentru par poate fi facut atat acasa, cat si la salon, acolo unde puteti sa cereti sfatul profesionistilor pentru alegerea celor mai bune substante naturale pentru rezolvarea problemelor intampinate.

Tratamentele pentru par pot fi costisitoare asa ca e de preferat sa incercati sa aplicati cat mai multe tratamente naturiste acasa si daca nu dau rezultate sa mergeti la un salon de infrumusetare. Pentru un tratament pentru par adecvat aveti nevoie de masti pentru par, care se aplica pe parul uscat si spalat si se lasa sa actioneze pe toata perioada noptii. A doua zi se spala parul si seara se aplica din nou tratamentul, respectand acelasi ritm pana cand firele de par sunt hiratate complet si revigorate. Din compozitia mastilor pentru par poate sa faca parte si uleiul de cocos, foarte bun pentru varfurile despicate, cu actiune antistatica.

Uleiul de cocos se aplica la radacina si pe prelungirea parului, actiunea sa are loc la scurt timp dupa aplicare si dureaza pana la 14 ore. Avantajul sau tine de patrunderea pana in structura profunda a firului de par, pe care o reface si o hraneste gratie proteinelor din ulei. Alte beneficii ale folosirii uleiului de cocos in mastile pentru par tin de prevenirea matretii, a caderii parului si a firelor de par rebele, a firelor de par deshidratate mai ales in zona varfurilor.

Parul va ramane moale si catifelat, isi va recapata stralucirea si culoarea intensa, scalpul va fi curatat in profunzime si se va reduce secretia abundenta de sebum. Tratamentul trebuie aplicat pentru cel putin cateva saptamani, timp in care nu trebuie folosite sampoane sau balsamuri din comert, fiind de preferat cele naturale.

No comments:

Post a Comment