Tu stii aceste trucuri eficiente care te ajuta sa economisesti bani pentru electronice?

In multe centre de service calculatoare sector 2 ajung electronice care inca mai pot fi folosite, insa clientii pur si simplu nu stiu acest lucru. Pentru ca expertii coreit.ro vor sa te ajute sa folosesti cat mai bine gadgeturile tale, am facut o lista cu trucuri eficiente care sa te scape de stresul de a merge la service.
Tastaturile cu picioruse rupte sunt printre cele mai comune probleme, iar clientii service calculatoare sector 2 prefera sa arunce vechea tastatura si sa cumpere una noua, insa nu stiu ca pot repara dintr-o miscare tastatura. Ataseaza-i o agrafa de birou in locul piciorusului rupt si este ca noua. Simplu si rapid.

O alta problema de care ne lovim frecvent la service laptop sector 2 este cea a tastaturilor pline de frimituri. Cum le poti curata acasa? Cu ajutorul partii adezive de la un post-it. Ai vrea sa citesti sau sa te uiti la un film pe iPad in timp ce speli vasele sau faci alte lucruri “utile”? Nimic mai simplu: folosesti carlige autoadezive din plastic pentru a fixa pe perete sau pe o alta suprafata aparatul si bucura-te de
vizionatul hands-free.

Achizitiile dispozitivelor electronice se fac de obicei atunci cand apare o noutate in domeniu, insa tehnicienii din service calculatoare sector 2 stiu ca exista momente anume pe parcursul unui an cand poti cumpara gadgeturi la preturi avantajoase. In ianuarie este momentul propice pentru a cumpara monitoare, televizoare ori jocuri video. Perioada continua pana la sfarsitul lunii martie, asadar ai timp destul pentru a te gandi ce proprietati vrei sa aiba noul gadget. Intre aprilie si iunie se fac reduceri la camere foto si video, asadar pregateste resursele daca vrei un nou aparat foto. Intre iulie si septembrie este cea mai buna perioada de a cumpara laptopuri si desktopuri.

Cum se descurca expertii din service calculatoare sector 2 cu reclamele enervante cand joaca jocuri online? Pun telefonul pe modul avion. Majoritatea studentilor folosesc acelasi truc atunci cand vor sa se inspire fara sa auda toata sala, in caz ca te intrebai la ce foloseste acest mod. Alta utilizare este legata de greselile facute intr-un mail. Atunci cand ai scris un mail si nu vrei sau nu trebuie sa il trimiti, trece repede telefonul pe modul avion si nu se va trimite, ceea ce iti da ocazia sa il stergi.


No comments:

Post a Comment