Arhiva jocurilor

Ca si persoana pasionata de jocuri, mi-as dori sa am timpul fizic sa pot experimenta mai multe tipuri de jocuri. Din pacate in conditiile in care piata jocurilor online se dezvolta din ce in ce mai mult si mai rapid, este foarte greu sa tii pasul cu noile jocuri aparute.
Toate jocurile online sunt concepute sa se adreseze unui anumit segment de piata, asa ca indiferet de felul de persoana care esti sunt sigura ca in mediul online vei gasi jocuri ca sa ti se potriveasca.  Una dintre cela mai mari baze de date online cu informatii despre jocuri este MobyGames. Aceasta este practic o arhiva cu informatii despre toate jocurile online electronice (atat penru PC, consola sau arcade). Un lucru important este ca pe langa informatii depre jocul respectiv ca de exemplu: cine l-a creeat, caracteristici tehnice sau descrieri, acest portal le da posibilitatea user-ilor sa isi aduca propria contributie la dezvoltarea acestui site prin comentarii, review-uri si adaugiri. Acest site incearca sa pastreze o istorie a jocurilor online, si este interesant sa urmaresti evolutia acestora pe parcursul timpului, de la ultimile iesiri pe piata si a celor mai noi jocuri pana la articole documentate despre primele jocuri pentru console.
Deci daca pur si simplu doresti sa afli mai multe informatii despre un joc, sa vezi daca il poti juca pe PC-ul, laptopul sau consola ta sau sa afli care sunt parerile altor jucatori despre el, MobyGames este locul ideal unde poti sa gasesti toate aceste informatii. Iar daca jocul tau preferat nu se regaseste in lista, poti sa aduci propria ta contribuitie la scrierea istoriei prin adaugarea lui. Daca v-am facut curiosi si vreti sa aflati mai multe este suficient  sa dati un click aici si veti fi autotmat redirectionati catre pagina lor.
Personal gasesc initiativa lui Jim, Brian si Rob laudabila si sper ca baza lor de date sa creasca cat mai mult.

No comments:

Post a Comment