A castigat titlul de cel mai urat om

Credeati ca in lume nu sunt oameni care se plictisesc? vreau sa va spun ca va inselati amarnic. Este dureros ca, atunci cand nu au ce face, ei inventeaza lucruri prostesti. In felul acesta, cineva a reusit sa inventeze cel mai stupid concurs din cate am auzit: „cel mai urat om”.

Anul acesta in Zimbabwe, concursul a fost castigat de un veteran. Pentru a doua oara William Masvinu a castigat locul intai, fiind declarat cel mai urat om.

Castigatorul acestui concurs a castigat 100 de euro, o noapte de cazare la un hotel de lux si invatamant gratuit pentru un an de zile pentru unul din copii.

In varsta de 38 de ani, barbatul declara ca a suferit din cauza modului in care arata. Viata lui a fost una plina de greutati, o drama care nu se mai sfarseste; acum insa mai are o belea pe cap din cauza unor „destepti” care s-au gandit sa mai inventeze un concurs ciudat.

Acestui om parca nu ii era de ajuns valoarea de sine scazuta si rusinea pe care trebuie sa o indure in fiecare zi din cauza felului in care arata; acum mai trebuie sa aiba si titlul de cel mai urat om din Zimbabwe.

No comments:

Post a Comment