Modele de unghii pentru vara lui 2014

Manichiura perfecta si mereu asortata la tinuta sau, de ce nu, chiar la momente importante, este ceea ce isi doreste femeia moderna, interesata de aspectul si de imaginea sa. Iata de ce orice doamna ar trebui sa aiba acasa cel putin trei daca nu chiar mai multe nuante de oja, obisnuita sau semipermanenta, in functie de preferinte si de cat de des obisnuieste sa isi schimbe culoarea manichiurii. De asemenea, femeia moderna, in tendinte, stie cat de bine si de special arata o manichiura cu modele unghii, mai ales daca vorbim despre ocazii speciale.

Pentru ca este vara, iar vara inseamna in primul rand culoare, stralucire si veselie, iata care sunt cele mai la moda modele de unghii in vara aceasta, propuse de vedete, specialisti in domeniu si fashioniste celebre. Iar daca nu va sunt suficiente, la e-top-online.ro gasiti inca multe alte tutoriale pentru modele unghii, dar si tot necesarul pentru realizarea acestora.

Foarte cool in vara aceasta, stilul navy este folosit in industria modei si frumusetii, de la haine si accesorii pana la modele de unghii. Un model marinaresc cu dungi albe, bleumarin si un insert auriu, urmat de varful rosu, va arata superb mai ales in vacanta la mare.

Culoarea verii in materie de manichiura, fuchsia, nu putea sa lipseasca nici din manichiura cu modele. Astfel, puteti alege o manichiura simpla fuchsia pe unghii de lungime medie, iar pe unghia inelarului  de la cele doua maini se poate aplica un model floral in culori contrastante cu cea de baza.
Si tot pe nuante de fuchsia, se poate incerca un degrade de la nuante de fuchsia pana la indigo pe varfuri.

Pentru petreceri sau mai degraba pentru o seara in club, puteti opta pentru unghii ornate cu perlute de dimensiuni mici, aplicate pe un fond de oja argintie. Cu siguranta veti atrage privirile tuturor.
Si pentru ca nu puteam uita de o alta nuanta a verii pentru manichiura, puteti oricand opta pentru o manichiura tip french in doua nuante de albastru - combinatia intre baza turcoaz si varf albastru electric este foarte cool in aceasta vara.

No comments:

Post a Comment