Piese auto din dezmembrari – criteria de selectie

Ai nevoie de piese auto si teai gandit la varianta achizitionarii de piese din dezmembrari auto? Inainte de a achizitiona, trebuie sa ai in vedere mai multe aspecte, pentru a fi sigur ca piesele auto comandate respecta toate aspectele calitatii.
Intreaba tot ceea ce este nevoie inainte de a plati piesa auto de care ai nevoie: grad de uzura, durata de livrare, disponibilitate in stoc, garantie, factura fiscala, etc.

Daca alegi sa cumperi online, informeaza-te cu privire la pret, siguranta platilor online, recomandarile magazinului de piese auto ales, seriozitatea de care magazinul in cauza a dat dovada de-a lungul timpului, vechimea magazinului. In general, magazinele online beneficiaza si de o sectiune de testimoniale – asigura-te ca informatiile disponibile in cadrul acelei pagini sunt reale.

Raportul calitate/pret – in cazul oricarui produs, nu doar in cazul pieselor auto, este bine sa se respecte raportul calitate/pret. Nimeni nu isi doreste sa achite o suma de bani pentru un produs ce nu poate fi folosit sau al carui grad de uzura (in cazul achizitionarii de piese din dezmembrari) este prea mare. Respectarea raportului calitate / pret tine, de asemenea, de seriozitatea magazinului (online sau traditionale) din cadrul caruia achizitionati piesa / piesele auto necesare.

Diversitatea produselor este si acesta un criteriu important atunci cand vine vorba de un magazin online. Un magazin de piese auto online care se respecta raspunde cu promptitudine tuturor cerintelor, tuturor marcilor de autoturisme, astfel incat, un posibil cumparator sa gaseasca piesele auto de care are nevoie in doar cateva minute.

Avantajele de a cumpara online sunt multiple: preturi mai mici, produse mult mai diversificate, livrare rapida, in 24 sau 48 de ore, oferte speciale prin intermediul carora poti cumpara anumite produse la pret de producator. Cumparand de pe Internet economisesti timp, intrucat eviti aglomeratiile din magazine si cautarile indelungi intr-un magazin sau altul.

Si cand vine vorba de a cumpara piese auto de pe Internet, beneficiezi de anumite avantaje: platesti mai putin (acest fapt se datoreaza numarului mare de magazine online de piese auto care, pentru a vinde, se intrec in oferte promotionale), beneficiezi de informatii despre orice piesa auto de care ai nevoie, precum si de servicii de consultanta pe care le primesti de la echipa tehnica a magazinului.

No comments:

Post a Comment