Profita chiar acum de reducerile mari la ochelarii de soare

Vara s-a dus de mult, cu soarele ei gingas si cu razele sale care ne-au alintat corpul si fata luni la randul. Valurile marii inca ne mai rasuna in urechi, in timp ce ochii nostri cauta cu nostalgie pescarusii din departare. Nu e cazul sa devenim nostalgici, vara mai vine si la anul si in fiecare an, e foarte punctuala. Un accesoriu util si recomandat vara, ochelarii de soare nu au caracter sezonier. Pot fi purtati si toamna, cand ne feresc de acelasi soare, insa mai domol, mai placut, dar si iarna, cand zapada mult prea alba si reflexiile razelor solare ne pot distrage atentia in timpul plimbarilor noastre hibernale.

Daca v-ati saturat de vechii ochelari si cautati ochelari de soare originali, secundar.ro are pentru dvs. peste 48 de modele de ochelari de soare de la firme renumite - Carrera, Cerruti, Diesel, Dsquared2, Esprit sau chiar Police. Firme multe, modele pe alese si discounturi, promotii pe masura, asadar. Doar in aceasta perioada trebuie sa profitati de cele mai bune reduceri oferite de vreun magazin online de profil pentru Ochelari de soare originali, acestea incadrandu-se intre 30-40% si chiar 64%! Rama ochelarilor poate fi din metal sau plastic, de diferite culori, multicolora, in functie de preferinte, pretentii si ocaziile in care-i folositi, la fel si lentilele-adaptate cromatic pentru barbati si femei. Protectia UV este 100%, garantata de producatori, toti acesti Ochelari de soare originali pentru barbati, femei sau unisex avand diferite stiluri – aviator, dreptunghiular, oval, rotund, patrat – si lentile din plastic, rezistente.

Coletul comandat va continte ochelarii, tocul, panza de curatat si documentatia intocmita de producator, originala. Garantia e de trei luni, toti ochelarii sunt noi, ambalati in tocul original si sigilati corespunzator. Transportul este gratuit doar pentru comenzi peste 300 de lei-daca comanda e mai mica din punctul de vedere al valorii, atunci transportul va fi de 15 lei.

No comments:

Post a Comment