Servicii de transport mobila international

Ai dulapuri peste dulapuri, scaune, mese, paturi si cutii intregi de farfurii si tablouri? Vrei sa te muti in strainatate si te lovesti mereu de costurile prea mari ale transportului mobilei? transportsigur.ro este solutia salvatoare pentru tine! In Anglia, Franta, Germania sau Italia, firma de transport mobila international iti transporta orice tip de mobila, oricat de multa, in timp record si la preturi avantajoase.

Autoutilitarele de 3.5 tone gabarit, fiabile si usor de deplasat chiar si prin centrul oraselor sau prin zonele turistice, au GPS si sisteme moderne de comunicatii, asa ca vei sti in orice secunda cat de departe a ajuns transport mobila international si cat mai are pana la destinatie. Pentru bunurile fragile sau foarte grele masinile au lift in spate si lize electrice pentru o relocare usoara si rapida, fara accidente nedorite sau deteriorari ale pieselor de mobilier. Inainte de plecarea catre destinatie, se va face o evaluare a intregului proces de transportat mobila, in functie de volum, distanta, cat de repede, greu se ajunge in locul respectiv iar personalul calificat va incarca mobila in masini si o va aranja in spatiul disponibil in asa fel incat sa fie asigurata pe tot parcursul transportului. De aici, sarcina transport marfa international va fi preluata de catre soferii experimentati care au mers de-a lungul vremii pe mai toate drumurile importante din tarile europene si cunosc exact rutele cele mai sigure si mai rapide catre punctul final al calatoriei mobilei.

Ei pot fi contactati si supravegheati la orice ora gratie sistemelor amintite anterior sau chiar li se pot transmite modificari de ultim moment in privinta orei de sosire si locului. La destinatie, echipa transportsigur.ro va descarca mobilierul si il va fixa pe pozitii, exact acolo unde iti doresti in noua ta casa sau in biroul cel nou. Astfel, mutarea va fi un succes, costurile vor fi mici, iar satisfactia dvs. si comoditatea intregului proces de transport garantate!

No comments:

Post a Comment