Cele mai bizare leacuri pe care vracii le-au folosit cu succes

William Bates si privirea la Soare. Daca e sa ne amintim ce am invatat prima data in legatura cu Soarele vom ajunge sa spunem ca privitul in Soare, care nu e bun si nu avem voie sa ne uitam direct la el. Oftalmologul William Bates ne indemna sa face fix opusul acestei actiuni, sa privim Soarele direct. Privitul direct catre astrul de pe cer facea privirea mai sanatoasa si mai ascutita.

Cei care doreau ca efectul sa fie puternic trebuiau sa se uite mereu la soare si sa faca anumite exercitii-sa incercuiesti Soarele cu ochii si sa faci opturi pentru a antrena muschii oculari. Undele care veneau de la Soare ne pot mentine corpul si ochii sanatosi, spectrul de lumina intreg fiind necesar pentru a nu avea vedere slaba. Astazi, tehnica lui Bates presupune sa tii ochii inchisi si se numeste „sunning”. Royal Raymond Rife si cancerul. Royal Raymond Rife a creat un microscop care putea mari enorm de mult obiectele sau mostrele care se voiau a fi observate. Asa el putea vedea toti microbii si toate bacteriile are provocau bolile si cu o raza speciala putea ucide toti microbii.

La inceput pacientii donau inainte de a fi tratati cu raza speciala, insa aparatura sa a fost confiscata imediat de autoritati. Dupa 60 de zile, bolnavii de cancer erau vindecati cu ajutorul razei sale uimitoare, asa ca autoritatile nu prea au fost asa de populare cu decizia lor. Pana la urma, tratamentul sau revolutionar nu a mai fost posibil.

No comments:

Post a Comment