Cum te poti trata de litiaza renala cu tratamente naturiste simple si eficiente

Daca nu bem suficient de multa apa, rinichii incep sa nu mai functioneze corect si in scurta vreme ajungem sa facem litiaza renala pe care nimeni nu si-o doreste nici in cele mai rele cosmaruri. Cand vorbim de litiaza renala de referim la acumularea de nisip si calculi renali in rinichi, vezica si caile urinare si aparitia durerilor si mictiunii greoaie. De obicei, litiaza renala, care poate fi ameliorata si chiar eradicata prin intermediul tratamente naturiste, se datoreaza excesului de carne, lapte, cafea, ciocolata sau apa minerala plina de saruri.

Pentru tratatarea litiazei renale se recomanda in prima faza cat mai multe ceaiuri preparate cu apa plata de calitate, bazate pe matase de porumb, frunze de mesteascan, afin, menta, pin sau fag, suflina, nuc, coacaz negru. Combinate, plantele folosite in tratamente naturiste pentru litiaza renala au efecte puternic diuretice, favorizeaza mictiunea abundenta si in multe randuri, dar trebuie combinate si cu un consum mare de lichide de orice tip, in afara de sucuri, alcool. Fructele agrisului se pot consuma la fiecare masa in functie de cat de mult suporta organismul gustul, fiind puternic diuretice si marind cantitatea de urina eliminata, frunzele de agris sunt si ele diuretice, la fel ca si alunele si uleiul de alune, care elimina eficient piatra la rinichi.

Doua lingurite de frunze de asmatui se pot folosi in tratamente naturiste pentru litiaza renala, efectul lor fiind uimitor daca ne gandim ca au posibilitatea de a dizolva complet calculii renali. Deosebit de bune pentru tratarea naturala a litiazei renale sunt si capsunile si frunzele plantelor, foarte bune antibiotice si diuretice-preparatele tratamente naturiste pentru litiaza renala din capsuni pot fi combinate cu suc de ridichi, care sporeste efectul acestora. Diminuarea calculilor renali se face prin intermediul cojii de catina, dar si al cepei, bulbul sau fiind diuretic si antiseptic; in plus, radacina de ciubotica cucului ajuta la calmarea oricaror usturimi si e emolient si antibiotic.

O lingurita de coada calului in ceai asigura diminuarea calculilor, marirea diurezi si calmeaza durerile; daca aveti probleme cu colicile si calculii renali care se misca incet si sunt durerosi, atunci neaparat aveti nevoie de ulei de masline si ulei de nuc, luate seara, pe stomacul gol.

No comments:

Post a Comment