Magazinele de biciclete BikeXCS din Bucuresti

In magazinele BikeXCS din Bucuresti poti gasi modele de biciclete ale celor mai renumite brand-uri de biciclete, echipamente si piese de schimb. Echipa BikeXCS este formata din specialisti si oameni priceputi si entuziasti, care pun suflet in tot ceea ce fac.

Unde ne poti gasi? Cele doua showroom-uri BikeXCS sunt localizate in Bucuresti, la Baba Novac nr 11 si in Bd. Lacul Tei nr 126-128. Aici vei putea vizualiza si testa cele mai noi modele de biciclete si vei putea beneficia de service profesional pentru orice tip de problema si orice tip de bicicleta. De asemenea, BikeXCS iti ofera si consiliere pentru alegerea unei biciclete potrivite nevoilor tale.

BikeXCS – un brand cu experienta

Magazinele de biciclete BikeXCS au in spate o experienta de 10 ani in comercializarea bicicletelor de import de cea mai buna calitate. Gama de produse pentru ciclisti este una foarte variata, si cuprinde atat biciclete, cat si piese de schimb, accesorii sau echipamentele specifice precum: casti, manusi, ochelari si imbracaminte pentru ciclism.

Fie ca iti plac plimbarile relaxante cu bicicleta prin oras, sau esti dornic sa te aventurezi pe trasee montane sau de offroad, BikeXCS iti ofera solutia potrivita. Astfel, poti opta pentru un model confortabil, frumos colorat si cu personalitate sau pentru un tip de bicicleta rezistent, care sa faca fata cu succes obstacolelor.

Ce marci de biciclete poti gasi la BikeXCS? La cele doua magazine fizice Bike XCS poti testa orice model de bicicleta. Iata cateva din brand-urile de bicicclete pe care le poti gasi la Bike XCS:

  • Biciclete Cannondale 
  • Biciclete Devron 
  • Biciclete Ghost 
  • Biciclete Cube 
  • Biciclete pliabile Dahon

Vino la BikeXCS!

In cele doua showroom-uri de la BikeXCS gasesti biciclete de vanzare la cel mai bun pret. Nu lipsesc nici accesoriile si echipamentele specifice sau piesele de schimb. Bicicletele BikeXCS se adreseaza persoanelor de toate varstele, copiilor dar si adultilor. De asemeni, fiecare magazin BikeXCS ofera servicii si reparatii.

No comments:

Post a Comment