Cele mai populare locatii de vacanta

Caldura nu a venit de multa vreme insa cei mai multi dintre noi se gandesc deja la destinatii de vacanta, de vis, chiar la cele mai timide adieri ale vantului cald de primavara si la cele mai firave atingeri ale razelor plapande de soare. Si cum litoralul romanesc se lasa tot mai greu de cucerit de catre piata turistica, avand in vedere scorurile ridicate cat si calitatea scazuta, implicit, raportul invers proportional dintre cele doua, o idee buna ar fi sa vizitati Bulgaria, o tara apropiata si accesibila din mai multe puncte de vedere.

Inainte de toate insa trebuie mentionat faptul ca daca doriti sa aflati detalii despre tara vecina pe care urmeaza sa o vizitati, un bun demaraj ar fi agentiile de voiaj sau site-urile specializate si in nici un caz forumurile sau diverse site-uri fara nume, care nu fac decat sa defaimeze, din cauza parerilor negative pe care unii turisti si le-au creat deoarece au calatorit la very low budget.

Care ar fi totusi motivele pentru care trebuei sa vizitati Bulgaria?!

In primul rand, plajele incredibil de curate, apele limpezi, dar si intregul aspect ordonat care nu lasa impresia de haos si de lipsa de educatie. In al doilea rand in Bulgaria poti face o serie de lucruri care la tine in tara par banale, cum ar fi degustarea de vinuri sau vizitarea unor locuri cu renume istoric. Totusi de subliniat este si faptul ca anotimpul alb, respectiv geroasa iarna aduce Bulgaria pe unul dintre primele locuri in cadrul tarilor celor mai vizitate, datorita zonelor montane perfecte pentru schiat, precum Bansko sau Borovets.

Si daca sunteti gurmanzi adevarati, atunci aveti un motiv in plus sa vizitati Bulgaria, deoarece puteti incerca salate incredibile, supe calde sau reci de rasfat, dupa care un shopping pe la tarabe poate sa va incheie o zi in accesorii de piele ieftina si extrem de calitativa, asa cum numai pe meleagurile bulgaresti se poate gasi.

No comments:

Post a Comment