Treci mai usor peste perioada grea de dupa sarbatori cu mancare libaneza de la Mezze

Sarbatorile au cam trecut si trebuie sa scapam de kilogramele in plus pe care le-am acumulat in timpul meselor bogate de Paste si Florii. Daca unii aleg sa mearga la sala si sa traga de fiare, sa alerge prin parcuri, altii, mai isteti, aleg sa manance in continuare. Da, ati auzit bine, sa manance, insa nu orice fel de mancare, ci una sanatoasa si foarte satioasa.

Vorbim desigur despre mancare libaneza, una dintre cele mai sanatoase tipuri de mancare de care are nevoie organismul dupa festinul din timpul sarbatorilor pascale. Plina de vitamine, ulei de masline, ingrediente naturale si o combinatie de mirosuri si gusturi unice in lume, mancarea libaneza de la Mezze este cea mai buna alegere pentru a scapa de cateva kilograme si a-ti incanta papilele gustative cu cele mai aromate sortimente.

Ai de ales intre legume cu suc de lamaie, salate cu ulei de masline si multe alte ingrediente aduse direct din Liban care, combinate in mod original fac sa rezulte platinguri inedite ce incanta atat prin gust, cat si prin aspect (o imbinare deosebita de culori si gusturi). Gratarele Mezze si carnea marinata de foarte buna calitate, cu putine grasimi sunt mereu insotite de niste sosuri incredibil de bune si niste garnituri care te vor face sa-ti doresti sa mai comanzi mancare de la Mezze, poate cel mai bun loc de unde poti sa iti cumperi mancare libaneza.

Daca va doriti ceva de mancare pe fuga, puteti sa comandati sandvisuri cu legume si carne sau muraturi, dar si deserturi extraodinare cu miere, fistic, orez, apa de trandafir. Printre cele mai bune preparate cu specific libanez vandute de Mezze se numara Djej Jawaneh Grill, niste aripioare la gratar apetisante, cu sos de usturoi si castraveti murati, dar si Arayes Royal, o lipie excelenta cu piept de pui, cascaval, gratar si muraturi. Desertul cel mai bun recomandat de Mezze este cu siguranta Rez Bel Halib, cu lapte si apa de trandafiri, cirese confiate de cea mai buna calitate.

No comments:

Post a Comment