Culori fabuloase pentru nunta anului 2014

Cine ar fi crezut vreodata ca si nuntile ar trebui sa se supuna trendurilor in materie de moda? Si cine ar fi crezut ca si clasicele si traditionalele nunti romanesti vor ajunge vreodata sa tina seama de tendintele internationale in domeniu? Si totusi, agentiile de organizari de nunti de pe la noi sunt intotdeauna la curent cu tot ce se intampla in lume in materie de nunti cu stil si fac din aceste noutati un must si pentru nuntile de la noi.

Iar la www.invitatiioriginale.ro tendintele in materie de invitatii nunta, dar si pentru restul accesoriilor pentru nunta si botez, nu se pot decat supune acestor linii. Iata, asadar, daca vreti sa aveti o nunta cu stil in 2015 care sunt culorile de invitatii pe care ar trebui sa le treceti pe short list-ul din care veti alege invitatia perfecta. Cea mai folosita si mai stilata culoare pentru nuntile acestui an este bleumarinul (sau navy, asa cum o veti auzi spusa de catre specialistii in domeniu). Nimic nu va arata mai bine anul acesta decat o invitatie in nuante de navy, fie ca este combinat cu alb, fie ca are un model cu dungi marinaresti, fie ca are un model cu buline, fie ca optati pentru o combinatie de culoare cu galben, de un efect fantastic. La fel de atragatoare sunt anul acesta si nuantele de roz. Iar o invitatie de un roz pal nu va putea fi nicicand egalata ca sensibilitate si eleganta, anticipand o nunta romantica sau boema. In afara de roz pal, se poate folosi si rozul nisipiu, ideal si pentru meniuri sau place carduri, dar si pentru tort.

Sigur nu sunt prea multi cei care s-au gandit la invitatii in tonuri de verde. Si cu toate acestea, in 2014 o puteti face fara teama. Nuantele de verde ale acestui an sunt naturale, si arata foarte bine combinate cu nuante de somon sau orange pal. Invitatiile in aceasta combinatie coloristica se pot asorta place card-urilor de pe mese si de asemenea, pot fi in ton cu aranjamentele florale, unde nuantele de verde sunt intotdeauna la ele acasa.

No comments:

Post a Comment