Dedurizarea apei te scapa de boli si accidente nedorite

Numai daca stai intr-o zona de munte si bei apa de izvor poti fi sigur – si nici atunci - ca nu vei avea probleme din cauza apei. Sursele de apa exploatate incorect si tevile vechi pot duce la aparitia apei dure, cea mai mare temere a consumatorilor casnici si industriali.

Pentru dedurizare apa – apa dura are in componenta ei chimica saruri de calciu si de magneziu care pot dauna organismelor vii si masinii de spalat vase, de spalat rufe, de exemplu – se folosesc in general filtre anticalcar si cu site special gandite in vederea unui proces de dedurizare apa cat mai eficient. shop-einstal.ro va pune la dispozitie cele mai bune filtre de apa, statii de dedurizare sau sterilizatoare uv pentru apa utilizabile foarte usor. Filtrele pentru dedurizare apa pot fi puse atat la robineti cat si la centrale, unele modele sunt si cu autocuratire, cu dublu corp sau triplu corp cu filet si cu sita nylon. Cele mai eficiente insa sunt filtrele magnetice anticalcar pentru dedurizare apa, care distrug toate cristalele de calcar din apa, iar sarurile dure devin aragonita, fiind usor de eliminat. Ele pot fi utilizate oriunde, de la centrale termice, la boilere sau racoritoare.

Daca filtrele nu vi se par prea convenabile, puteti lua o statie de dedurizare apa de pe www.shop-einstal.ro care va va asigura un jet puternic la robinet, curatenie maxima si energie electrica consumata mai putina. Calcarul din apa dispare cu sarea pastilata adaugata in sistemul statiei de dedurizare apa, schimbul ionic fiind principiul care sta la baza procesului de dedurizare apa. Nu trebuie sa va faceti griji daca sunteti mai putin familiarizat cu tehnologia moderna pentru ca fiecare statie de dedurizare apa are display electronic, foarte usor de controlat. Pentru afacerile din zona industriala exista statii de dedurizare apa industriale, mai mari, care functioneaza dupa acelasi principiu.

No comments:

Post a Comment