O casa frumoasa este o casa iluminata corect

Ne intrebam de multe ori de ce casa noastra nu arata asa cum ne-am dori sau cum anume sunt aranjate casele pe care le vedem in imaginile de pe internet ori la televizor ?! Ne intrebam si cu siguranta multi raman doar cu intrebarea, avand in vedere ca nu isi dau seama de detaliul marunt de la care porneste totul.

Unii ar spune ca locuinta nu este pusa in lumina potrivita, insa cei mai multi ar spune ca nu este luminata cum trebuie ceea ce reprezinta si cea mai buna exprimare. Iar acest fapt a fost dovedit. de catre toti maestrii specializati in artele designului de interior. Culorile pe care de exemplu le alegem pentru pereti sau pentru tavan (multi in ziua de azi isi coloreaza si tavanul) pot fi culorile pe care le dorim cel mai mult insa in zadar daca nu sunt puse in lumina potrivita. Astfel ca - utilizand becuri clasice - vom avea o lumina mai galbuie, ceea ce va < deteriora > - ca sa zicem asa - nuanta pe care am ales-o si cu ii va modifica chiar si textura intr-un mod aparent.

Pentru a avea culoarea pe care chiar am pus-o pereti, ideal este sa optam pentru becuri cu o lumina alba, clara, de exemplu pentru cele care au si spot led, tinand seama ca nu modifica nimic, nici in aparenta si nici in esenta. Becurile pe care le folosim chiar si pentru iluminatul din casa trebuie sa indeplineasca mai multe criterii motiv pentru care ideal este sa optam pentru aceste dispozitive cu led care vine la pachet sci avantaje precum: eficienta ridicata - LED-urile actuale pot produce 100 lumeni folosind doar 1 watt de curent sau dimensiune redusa cat si rezistenta - fata de becurile fluorescente CFL, becurile economice LED se distrug mai greu, si au durata de viata indelungata.

No comments:

Post a Comment