Atrage toate privirile prin tinute spectaculoase

Atunci cand te gandesti sa fii in centrul atentiei, cu siguranta te gandesti si la o tinuta excentrica care sa atraga toate privirile pe care le doresti si desigur sa te lase in memoria  multor persoane. Acest lucru este aplicabil mai ales in randul reprezentantelor sexului frumos, a doamnelor si domnisoarelor care pot adopta tinute dintre cele mai extravagante fara riscul de a parea “ieftine” si desigur fara riscul de a avea pereche.

Cum sa atragi cele mai multe priviri? Inainte de toate trebuie sa stii cu ce sa te imbraci si nu conteaza atat de mult acest lucru, cat conteaza sa te cunosti pe tine. Foarte multe femei aleg tinute care nu le avantajeaza deloc si din pacate rezultatul nu este unul placut, in cele din urma rezultand o mica parte a sexului frumos care intr-adevar merge pe moda fina. Exista o serie de reguli fundamentale in moda, care sunt vechi de ceva vreme si ele trebuie respectate cat de cat daca vrei sa arati bine si de exemplu putem spune: daca esti putin mai plinuta si vrei sa alegi o rochie incearca sa alegi ceva fara carouri sau imprimeuri supra dimensionale, deoarece acestea te vor face mai plinuta decat esti. Iar in momentul in care doresti sa te incalti, in niciun caz nu opta pentru tocurile cui, alege un toc subtire, insa putin mai rezistent. Fetele slabe trebuie sa evite dungile verticale atat la bluze cat si la pulovere, iar fetele foarte inalte de asemenea.

Chiar daca regulile sunt facute pentru a fi incalcate de multe ori, ca sa atragi privirile cuiva nu trebuie neaparat sa fii un exemplu pozitiv, ci poti fi si unul negativ, prin urmare ai grija cum te faci remarcata prin tinute spectaculoase. Pe site-ul hainedama.net vei gasi cele mai bune idei de vestimentatie pentru orice eveniment doresti.

No comments:

Post a Comment