Steaua isi deschide Academie

Echipa Stelei isi deschide academie de fotbal pentru a putea sa-si creasca proprii copii, care sa ajunga jucatori de prima linie. Un astfel de proiect a fost inceput la Steaua in 2009, dar a fost oprit dupa numai un an.
Gigi Becali si-a dat acordul pentru noul proiect desfasurat sub aripa clubului si sponsorizat de el. Cu acest proiect se incearca descoperirea unor jucatori talentati care sa poata aduce bani, dar si un plus de prospetime in jocul Stelei.
Antrenorul Academiei de Fotbal deschisa de Steaua va fi un roman; acest lucru s-a decis in defavoarea strainilor, cu toate ca in 2009 la deschiderea Academiei nu era un antrenor roman.
Jucatorii din perioada in care Academia Stelei a functionat, au ajuns sa joace in liga I. Unii din acesti jucatori sunt la Constanta, la echipa lui Gica Hagi.
Pentru a descoperi talente care mai apoi sa uimeasca o lume intreaga, trebuie investit in copii care au inclinatie spre fotbal. Prin antrenament si perseverenta poti ajunge un jucator de calitate, care mai apoi va avea ocazia sa se remarce la nivel european, datorita talentului sau.

No comments:

Post a Comment