Modele de invitatii nunta 2014

Atunci cand decizi sa iti unesti viata cu persoana iubita trebuie sa iei in calcul mai multi pasi, iar acestia trebuie urmati cu strictete chiar daca nu in ordinea mentionata. Daca doriti sa alegeti la un moment invitatii nunta gama concept 2014 trebuie sa aveti in vedere nu numai modelele prezentate, ci si textele pe care le puteti modifica dupa cum doriti, insa numai daca aveti idei mai bune.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati atunci cand va programati o nunta sunt cam acestia: va cautati nasi, neaparat, inainte de toate, ca sa stiti cum sa puneti la punct cu ei unele detalii, precum data aproximativa a evenimentului, cat si locatia. Apoi trebuie sa faceti lista de invitati, sa vedeti cam ce buget v-ar trebui, iar dupa aceasta va trebui sa stabiliti exact bugetul in care sa va incadrati si cheltuielile pe care sa le adaugati in plus pentru cele neprevazute, sa aveti o marja de eroare. Apoi puteti sa alegeti restaurantul, dar sa nu uitati sa tineti cont si de opinia nasilor, dupa aceea trebuie sa va faceti o idee asupra tortului si asupra personalului care se va ocupa de fotografii cat si de filmari, iar apoi se vor alege si decoratiile. Pentru nunti - foarte important este ca pe langa invitatii sa se aleaga si plicurile si marturiile, iar cu cel putin sase saptamani inainte trebuie sa va faceti rezervare la Oficiul Starii Civile, implicit sa stabiliti ziua si ora de comun acord.

Tot cu cel putin o luna si jumatate inainte de nunta propriu zisa se va face comanda pentru buchetul miresei si desigur si restul florilor pentru masini sau pentru sala. Nu trebuie sa uitati de dulciuri, mai ales de cele de la cununia civila, caci de regula dupa ce se iese din Oficiul Starii Civile se cinstesc invitatii cu prajituri si cu sampanie.

No comments:

Post a Comment