Suplimente alimentare pentru o viata sanatoasa

Lumea moderna si agitata in care si cu care traim, ne face sa fim cat mai slabiti zilnic si cum nu ar fi suficient faptul ca traim in medii poluate, mai exista si ritmul agresiv de viata, lipsa de timp si incapacitatea de a ne hrani corespunzator. Sanatatea noastra ca si oameni ar trebui sa fie mereu pe  locul intai si nu lasata la urma, asa cum majoritatea fac.

Multi oameni in ziua de azi se trateaza numai atunci cand se imbolnavesc, multi nu isi dau seama ca trebuie sa anuleze cauzele si nu sa trateze efectele. Pentru cei care doresc sa aiba un trai sanatos, plin de stralucire, de energie zilnica, exista Ge 132, un supliment alimentar care nu numai ca ofera corpului toti nutrientii de care acesta are nevoie ci este si un antioxidant foarte bun,  actionand cu precizie si cu tarie asupra intregului organism. Acest supliment alimentar se administreaza sub forma de capsule, el reprezinta un complex de minerale si de vitamine, iar pentru a avea o doza zilnica suficienta trebuie sa administrati doua capsule. Acestea trebuie luate dimineata si la pranz, insa nu oricum, ci cu o jumatate de ora inainte de mese. Desigur pentru cei care fac tratament mai sever cu Ge 132 e necesar sa se consulte un medic si desigur prospectul, mai ales daca  se ia impreuna cu un tratament alopat.

Medicina naturista spune ca nu trebuie sa fii bolnav pentru a te trata, nu trebuie sa fii la pamant pentru a administra tratamente severe. Desigur ca tratamentele naturiste nu sunt extreme si spunem asta deoarece ele vin doar in completarea alimentatiei zilnice, ele vin in sustinerea trupului si in ajutorarea lui. Medicina naturista sustine in cele din urma  ingrijirea in timp a organismului si consolidarea lui zilnica pentru a avea rezultate si o viata sanatoasa,  pentru a oferi energie zilnica si zambetul pe buze tuturor.

No comments:

Post a Comment